Nei therapie2024-05-15T14:33:50+00:00

NEI Therapie

NEI Therapie

Wat Is NEI Therapie

NEI, oftewel Neuro Emotionele Integratie, is een unieke benadering om de bron van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele uitdagingen en fysieke klachten te achterhalen. Deze methode leidt tot opmerkelijke resultaten en veranderingen, vaak al na één behandeling, doordat NEI zich richt op de werkelijke oorzaak achter jouw klachten, niet alleen op de symptomen.

Met NEI Therapie kunnen onverwerkte trauma’s, emotionele obstakels en fysieke ongemakken op een efficiënte en aangename manier worden aangepakt en definitief worden opgelost. Door gebruik te maken van de biotensor sporen we de originele situatie op waaruit het gedrag, gevoel of de fysieke klacht is voortgekomen. Dit kunnen blokkades of onverwerkte emoties zijn die vaak ten grondslag liggen aan pijn, stress, trauma’s en negatieve ervaringen. NEI biedt een vriendelijke methode om deze uitdagingen definitief te overwinnen.

NEI Therapie

NEI-therapie is een toegankelijke, vriendelijke en uiterst effectieve techniek die geschikt is voor mensen van alle leeftijden, inclusief baby’s, volwassenen en zelfs dieren. De toepassingsgebieden van NEI zijn zeer divers en vrijwel alle klachten kunnen worden behandeld met deze methode. Wat NEI echt krachtig maakt, is dat het niet alleen de symptomen van een klacht behandelt, maar ook daadwerkelijk de onderliggende oorzaak aanpakt.

Bevrijd jezelf van Belemmerende Overtuigingen met NEI-Therapie

Voel je dat je leven op sommige of veel vlakken niet stroomt zoals jij wilt? Misschien herken je één of meer van deze uitdagingen:

 • Perfectionisme
 • Faalangst
 • Een laag zelfbeeld
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Het gevoel jezelf kwijt te zijn
 • Overwerkt of burn-out klachten
 • Negatieve gedachten
 • Zelfsabotage
 • Stress
 • Het gevoel jezelf nooit goed genoeg te vinden

Als je jezelf hierin herkent, ben je niet alleen. Maar wist je dat meer dan 95% van je overtuigingen diep opgeslagen zitten in je onderbewuste? Het kan dus veel tijd en moeite kosten voordat nieuwe, helpende overtuigingen zo diep geworteld zijn dat je ze onbewust gaat denken en voelen.

Klaar om jezelf te bevrijden van die belemmerende overtuigingen? NEI-Therapie is de sleutel tot een snellere en effectievere transformatie. Laten we samen aan de slag gaan om jouw leven weer in flow te brengen!

Ontdek de Kracht van NEI-Therapie NEI-Therapie

Wil je ontdekken hoe een NEI-sessie met de biotensor verloopt? Hier is een korte samenvatting:

Stap 1: Identificeer jouw Uitdagingen Begin door aan te geven waar je tegenaan loopt. Of het nu angst is om zichtbaar te zijn, moeite met contact maken, of jezelf laten tegenhouden door perfectionisme, we pakken samen jouw specifieke uitdagingen aan.

Stap 2: Ontdek Belemmerende Overtuigingen We sporen de overtuigingen op die jouw problemen in stand houden, ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Maar we blijven niet hangen in wat je niet wilt. We richten ons op wat je wél wilt en formuleren een doelovertuiging die daarop gericht is.

Stap 3: Creëer Positieve Verandering Met de nieuwe doelovertuiging begeleid ik je door een Balans, waarbij deze overtuiging in je onderbewuste wordt opgeslagen. Dit opent nieuwe mogelijkheden en leidt tot een positieve verandering in je buitenwereld, waarbij je situaties anders gaat zien en andere stappen neemt.

Stap 4: Gebruik van de Biotensor Om te controleren of je onderbewuste de nieuwe overtuiging al heeft geaccepteerd, maken we gebruik van de Biotensor. Dit hulpmiddel stelt ons in staat om te communiceren met jouw onderbewuste en te achterhalen wat wel of niet wordt geloofd. Klaar om de kracht van NEI-Therapie te ervaren? Ontdek hoe de biotensor kan bijdragen aan jouw persoonlijke groei en positieve veranderingen. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een leven in balans.


Hele-brein-staat

Stap voor Stap naar Positieve Verandering
Zodra we de doelovertuiging hebben vastgesteld, gaan we over tot het veranderingsproces door de hele-brein-staat te bereiken. Op deze manier wordt de nieuwe doelovertuiging eenvoudig en krachtig geïmplementeerd in je onderbewuste. Ik begeleid je hierbij stap voor stap.
Testen en Vieren
Om te controleren of de nieuwe doelovertuiging daadwerkelijk in je onderbewuste is opgenomen, testen we deze opnieuw na afloop. En dan is het tijd voor een feestje!
Concrete Stappen
Je hebt nu het nieuwe potentieel – de helpende overtuiging – geïntegreerd in je onderbewustzijn. Om de veranderingen in je buitenwereld te stimuleren, stellen we concrete stappen op die zijn verbonden met je nieuwe doelovertuiging. Want jouw nieuwe potentieel samen met concrete acties leidt tot meetbare veranderingen!

NEI-therapie onderscheidt zich van andere methodes op verschillende manieren:

Diepgaande Focus: NEI-therapie richt zich op het onderbewuste, waar meer dan 95% van onze overtuigingen is opgeslagen. Door deze diepgewortelde overtuigingen aan te pakken, kunnen we gedrags- en emotionele patronen effectief veranderen. Met behulp van verschillende technieken en tools duiken we diep in het onderbewuste om de bron van belemmerende overtuigingen te identificeren en te transformeren.

Transformationele Benadering: In tegenstelling tot therapieën die vooral werken met de bewuste geest, biedt NEI-therapie een transformerende aanpak. Het gaat niet alleen om praten over problemen, maar om daadwerkelijke verandering door belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende positieve overtuigingen. Door middel van gerichte interventies en herprogrammeringstechnieken kunnen we diepgewortelde patronen doorbreken en nieuwe, gezondere denkwijzen en gedragingen aanmoedigen.

Snel Resultaat: NEI-therapie staat bekend om zijn snelheid en effectiviteit. Doordat we direct ingrijpen op het niveau van het onderbewuste, kunnen veranderingen vaak sneller plaatsvinden dan bij andere therapieën. Cliënten rapporteren vaak al na enkele sessies merkbare verbeteringen in hun welzijn en levenskwaliteit.

Neurologische Inzichten: NEI-therapie maakt gebruik van inzichten uit de neurowetenschappen om de transformatie te vergemakkelijken. Hierdoor is het niet alleen gebaseerd op psychologische principes, maar ook op hoe onze hersenen werken en informatie verwerken. Door deze kennis te integreren in de therapie kunnen we op een effectieve manier het brein herprogrammeren en nieuwe neurale paden creëren die leiden tot positieve veranderingen.

Kortom, NEI-therapie biedt een unieke en holistische benadering die gericht is op het effectief transformeren van belemmerende overtuigingen, wat kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen in verschillende aspecten van het leven. Met een focus op het onderbewuste, een transformationele benadering, snelle resultaten en neurologische inzichten is NEI-therapie een krachtige tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar kan een consult bij helpen?

Je zit niet lekker in je vel

Je hebt (onbegrepen) lichamelijke klachten, weinig energie, angsten, hormoonschommelingen, moeite je ruimte in te nemen, allergieën, overspoelende emoties waar je graag vanaf wilt.

Persoonlijke Ontwikkeling

Al een tijdje voel je dat je keuzes hebt te maken, zakelijk of privé, echter lukt het je maar niet de knoop door te hakken. Je twijfelt of je wel helder voelt en blijft vasthangen in gedachte cirkeltjes.

Kinderwens en Miskraam

Emotionele Blokkades bij Zwangerschap
Wanneer jullie verlangen naar een zwangerschap onvervuld blijft, kan dit een diepgaande emotionele impact hebben. Het is frustrerend om maand na maand teleurstellingen te moeten verwerken. Zelfs wanneer medisch gezien geen oorzaak wordt gevonden (in ongeveer 20% van de gevallen), kan er sprake zijn van emotionele blokkades die het proces belemmeren.

Onderzoek vanuit Emotioneel Perspectief
In ons consult onderzoeken we de mogelijke emoties die een blokkade kunnen vormen en achterhalen we de onderliggende oorzaken. Door vastzittende emoties los te maken en te verwerken, kan de energetische stroom weer vrij gaan vloeien, wat de weg naar een zwangerschap kan vergemakkelijken.

Ondersteuning na een Miskraam
Ook na een miskraam is het belangrijk om te kijken naar wat jullie kindje nodig heeft om de sprong (opnieuw) te wagen. We kunnen samen verkennen hoe jullie deze emotionele uitdaging kunnen verwerken en jullie reis naar ouderschap kunnen voortzetten.

Ten einde raad

Je komt niet verder in het medische of “normale” circuit, ondanks al je inspanningen. Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen. Een bezoek aan de huisarts leverde geen resultaat op, en zelfs talloze sessies bij psychologen hebben niet geholpen om tot de kern van je problemen te komen. Je voelt dat er iets in je zit wat je belemmert, maar het lijkt heel diep verstopt te zitten.

Je business stroomt niet

Stagneert je bedrijf?
Je had gehoopt op vrijheid en flexibiliteit binnen je eigen onderneming, maar helaas lijkt alles vast te lopen. Ondanks al je inspanningen blijft het gewenste resultaat uit. Het kan frustrerend zijn om in deze situatie vast te zitten.

Overwin mentale obstakels
Misschien loopt je bedrijf wel goed, maar voel jij je mentaal uitgeput. Mogelijk worden belemmerende overtuigingen of emoties een obstakel voor je succes. Het is belangrijk om hiermee om te gaan en je mentale welzijn te verbeteren.

Zoek professionele begeleiding
Een consult kan enorm helpend zijn bij het nemen van beslissingen, zowel binnen je bedrijf als daarbuiten. Het kan je helpen helderheid te krijgen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Aarzel niet om hulp te zoeken wanneer je het nodig hebt.

(Slaap)problemen bij kinderen

Maak je je zorgen over het gedrag van je kind? Slaapt hij/zij slecht? Heeft je kind last van pijntjes waar geen duidelijke oorzaak voor is? Vertoont je kind stemmingswisselingen? Of is je kind simpelweg te jong om zelf te kunnen vertellen wat er aan de hand is?

Relatieproblemen

Heb je herhaaldelijk het voornemen om dingen anders aan te pakken in bepaalde relaties, maar merk je telkens weer dat je terugvalt in oude patronen? Laten we samen onderzoeken wat je tegenhoudt om blijvende veranderingen door te voeren.

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap gieren de hormonen door je lijf, en als moeder maak je een proces door met verschillende gedachten en gevoelens. De baby in jouw buik is een bewuste baby; iedere emotie die jij ervaart, wordt opgeslagen in het celgeheugen van de baby. Het is dus prettig al vroeg verbinding te leggen met je baby. Tijdens een zwangerschapsconsult werken we aan emotionele blokkades bij zowel de moeder als het kind. Het is ook mogelijk dit samen met je partner te doen. En bij zwangerschapsklachten zoals bekkenklachten, misselijkheid, slapeloosheid, je baby in stuitligging, angsten, en meer.

NEI-therapie: Ontgrendel je innerlijke potentieel en laat negatieve patronen plaatsmaken voor groei en zelfontplooiing.

NEI therapie

Veelgestelde Vragen

Als je luistert naar de fluisteringen van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen2024-05-04T13:42:08+00:00

Luister jij naar de signalen die je lichaam je geeft?

Vaak negeren we de signalen die ons lichaam ons stuurt. We stoppen er een pilletje in, klagen niet en gaan gewoon door. Op deze manier bestrijden we alleen de symptomen, maar lossen we de werkelijke oorzaak van de klacht niet op.

Met NEI gaan we op zoek naar de oorsprong van je klacht, zodat symptoombestrijding niet langer nodig is. We luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen en pakken de bron van de klacht aan, waardoor je blijvende verlichting kunt ervaren.

Een emotie duurt eigenlijk ‘maar’ 90 seconden2024-05-04T13:39:48+00:00

Ouders zeggen vaak: “Er is niets aan de hand, het viel wel mee, het is al voorbij”, om hun kind gerust te stellen. Maar op deze manier krijgt het kind niet de kans om de emotie volledig te ervaren en te verwerken. In plaats daarvan kan de emotie zich juist vastzetten in het lichaam van het kind, wat op termijn tot klachten kan leiden.

Geef je kind dus de ruimte om te voelen wat het voelt. Moedig het aan om te huilen, boos te zijn of te uiten wat het nodig heeft. Door de emotie volledig toe te laten, kan je kind het beter verwerken en loslaten.

Ook voor jezelf is het belangrijk om je emoties toe te laten. In veel gezinnen wordt er weinig over emoties gesproken. Uitspraken als “Echte mannen huilen niet” of “Niet lullen maar poetsen” klinken misschien stoer, maar kunnen op den duur problematisch zijn. Het is oké om te voelen en te uiten wat je doormaakt.

Je lichaam onthoudt wat je zelf vaak bent vergeten2024-05-04T13:37:19+00:00

We hebben allemaal wel eens gehoord van de uitspraak “Tijd heelt alle wonden”. Maar is dat echt zo? Wordt de emotie na verloop van tijd echt verwerkt, of vinden we simpelweg manieren om ermee om te gaan?

Als de emotie niet volledig verwerkt is door zowel je linker- als rechterhersenhelft, kan deze zich vastzetten in je systeem. Dit kan leiden tot diverse klachten. Pas wanneer we deze emotie opsporen en loskoppelen, kan de “wond” beginnen te helen.

Wil je de emotionele ballast van het verleden loslaten en jezelf weer in balans brengen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe NEI-therapie je kan helpen om emotionele blokkades te doorbreken en innerlijke rust te vinden.

Werken jouw hersenhelften goed samen?2024-05-04T13:35:11+00:00

Het samenspel tussen je rechter- en linkerhersenhelft is cruciaal. Rechts staat voor intuïtie en gevoel, terwijl links zich bezighoudt met logica en begrip.

Emoties die je rechterhersenhelft voelt maar je linkerhersenhelft niet begrijpt, kunnen zich vastzetten in je lichaam, vaak in het celgeheugen van organen. Dit kan zich uiten in bekende uitdrukkingen zoals “iets op je lever hebben”, “een knoop in je maag voelen” of “je gal spuwen”.

Met NEI-therapie lokaliseren we deze emotionele blokkades en faciliteren we de verwerking van deze emoties. Door de emoties helder te benoemen en te begrijpen, wordt de verbinding tussen beide hersenhelften hersteld. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd en kan het aan de slag gaan met het herstelproces.

Wil je ook de balans herstellen tussen je gevoel en je verstand? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe NEI-therapie jou kan helpen om emotionele blokkades los te laten en weer in evenwicht te komen.

Hoe verloopt een NEI-sessie?2024-05-02T17:52:09+00:00

Je hebt hierboven al wat meer details kunnen lezen, maar hier is het nog even kort samengevat:

 1. Identificatie van het Probleem of Doel: We beginnen met het bespreken van het probleem waar je tegenaan loopt of het doel dat je wilt bereiken maar waar je maar niet lijkt te komen.
 2. Op zoek naar Belemmerende Overtuigingen: Samen gaan we op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. Vervolgens formuleer je een mooie doelovertuiging – wat wil je wél geloven?
 3. Testen van de Doelovertuiging met de Biotensor: We gebruiken de Biotensor om te testen of de doelovertuiging al wordt geloofd op het onderbewuste niveau.
 4. Het Balans Proces: Als de doelovertuiging nog niet wordt geloofd, begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor sla je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten op in je onderbewuste.
 5. Actieplan: Tot slot maken we een actieplan om de tijdens de sessie geïntegreerde overtuigingen in de praktijk te brengen.

Dit actieplan is als het hebben van een kaartje voor de bus: het geeft je de mogelijkheid om je doel te bereiken, maar alleen als je daadwerkelijk op de bus stapt – oftewel actie onderneemt – zal je je doel bereiken. Jouw nieuwe overtuigingen zullen ervoor zorgen dat dit proces een stuk makkelijker zal gaan.

Worden NEI-sessies vergoed vanuit de zorgverzekering?2024-05-02T13:56:37+00:00

NEI-sessies vallen onder de particuliere sector en worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Echter, wanneer je ervoor kiest om in jezelf te investeren en een traject volgt dat echt bij jou past, heb je al de belangrijkste stap gezet. Je gaat krachtig dit traject in en haalt er ontzettend veel uit! Zie het als een investering in een mooi en ontspannen leven, zowel op het werk als privé.

Het is ook mogelijk om je werkgever te vragen het traject te vergoeden. Dit is heel gebruikelijk wanneer je op het werkgebied worstelt met een probleem. Jouw werkgever wil immers ook dat zijn werknemers gelukkig zijn en optimaal functioneren.

Hoeveel consulten zijn er nodig?2024-05-02T13:53:46+00:00

De duur en het aantal NEI-sessies variëren sterk van persoon tot persoon. Voor sommigen kan één consult al heel helpend zijn, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben. Dit hangt af van de specifieke hulpvraag, de intensiteit van het thema en de omvang van het ‘rugzakje’.

Het is belangrijk om flexibel te zijn en de tijd te nemen die nodig is om echt aan de kern van het probleem te werken en blijvende veranderingen te bewerkstelligen.

Is NEI geschikt voor baby’s en kinderen?2024-05-02T13:50:22+00:00

Absoluut! NEI-therapie is zeer geschikt voor kinderen. Baby’s en kinderen staan van nature veel meer open voor energiewerk en reageren vaak heel goed op NEI. Bovendien is het mogelijk om een sessie op afstand te doen, waarbij ik werk via een foto.

Hele Brein Staat2024-05-02T13:49:07+00:00

NEI-therapie richt zich op het creëren van balans en optimalisatie tussen beide hersenhelften. Door dit te doen, activeert NEI-therapie beide hersenhelften, vergelijkbaar met wat je ziet bij ervaren yogi’s. Deze balans, ook wel de “Hele Brein Staat” genoemd, is gunstig voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Hierdoor worden nieuwe overtuigingen op een effectieve manier opgeslagen in het onderbewuste brein, wat kan helpen bij het bereiken van gewenste doelen en het omgaan met uitdagingen.

 

Voor wie is NEI-therapie geschikt?2024-05-02T13:37:03+00:00

NEI-therapie is geschikt voor alle vrouwen die de regie over hun eigen leven willen herpakken. Vrouwen die vastberaden zijn om hun belemmeringen onder ogen te zien en deze te overwinnen. Vervolgens zijn ze ook bereid concrete stappen te zetten om met hun nieuwe potentieel aan de slag te gaan.

In NEI-therapie draait het om wat je wél wilt bereiken. We spenderen geen eindeloze tijd aan het analyseren van wat je niet wilt en waar het vandaan komt. Natuurlijk is er ruimte om te delen wat je dwarszit, maar we blijven niet hangen in het verleden. Je komt bij mij om vooruitgang te boeken, niet om stil te blijven staan.

Het is belangrijk dat je openstaat voor de methode, maar als je tot hier hebt gelezen, lijkt me dat wel het geval 😉.

“Na slechts één NEI-sessie merkte ik al een opmerkelijke verandering in mijn leven. Ik voelde me lichter, meer in balans en merkte direct een verschuiving in mijn denken en handelen. De therapeut creëerde een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen voor het proces. Ik ben verbaasd en dankbaar voor de impact die deze eerste sessie al heeft gehad, en ik kijk vol vertrouwen uit naar verdere groei en verandering.”

– Amélie

“Nadat ik aanvankelijk sceptisch was over NEI-therapie, ben ik aangenaam verrast door de positieve resultaten die ik heb ervaren na mijn eerste sessie. De therapeut heeft me op een respectvolle en begripvolle manier begeleid, waardoor ik me op mijn gemak voelde om mijn twijfels te delen. De sessie bracht een onverwachte innerlijke verschuiving teweeg en ik voelde me direct lichter en meer in balans. Mijn scepsis heeft plaatsgemaakt voor waardering, en ik kijk nu met vertrouwen uit naar verdere groei en ontwikkeling dankzij NEI-therapie.”

– Luna

1 NEI sessie

De eerste stap om jouw obstakel te doorbreken

Heb je al geruime tijd te maken met een specifieke uitdaging? Een enkele NEI-therapiesessie kan de ideale oplossing bieden om dit efficiënt en blijvend te doorbreken. Het is ook een laagdrempelige manier om voor het eerst met mij samen te werken en te ervaren hoe eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.

De vijf elementen

Transformeer een thema
– [meest gekozen] –

Ontdek de kracht van NEI-therapie met onze unieke vijfelementenbehandeling! Deze holistische benadering, gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde, biedt diepgaande transformatie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ben jij klaar om balans en welzijn te ervaren?

Transformatie

Klaar voor een diepgaande transformatie op meerdere vlakken?

Dit programma is speciaal ontworpen voor jou als je worstelt op verschillende gebieden en écht toe bent aan significante groei, zowel innerlijk als uiterlijk. Ontdek hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontketenen en jouw volledige potentieel kunt benutten!

NEI Therapie

Gratis e-book

NEI Therapie

Heb je een vraag?

Neem contact met me op via het onderstaande contactformulier en ik naam zo snel mogelijk contact met je op.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Ontdek je innerlijke kracht en omarm jouw weg naar zelfliefde!

 

 • 06 20539113

 • Dinsdag:        9:00 – 17:00
  Woensdag:    9:00 – 17:00
  Donderdag :  9:00 – 17:00

Ga naar de bovenkant