emb bloedtest

EMB-TEST (BLOEDTEST)

Ontdek of de EMB-Test iets voor jou is!

EMB bloedtest

Je bent veel moe, hebt last van een opgeblazen gevoel of andere vage klachten. Je hebt het vermoeden dat je intolerant bent voor gluten of melkproducten. Of hebt last van eczeem of acne en je weet maar niet waar het vandaan komt. Herken je dit?

Met een EMB bloedtest komen we achter de oorzaak van jouw problemen. Met de uitslagen helpen we jou weer naar meer energie, minder darmklachten en een stralende huid te geven.

Ontdek of de EMB-Test iets voor jou is!

Ontdek of de EMB-Test iets voor jou is!

Waarom een EMB test?

Ons bloed stroomt dagelijks 7000 keer door onze bloedvaten en transporteert zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen door ons lichaam. Hieruit kunnen we ontzettend veel informatie halen!

Een gezond en energiek leven begint bij zelfzorg. Maar waar begin je? Wat zijn de oorzaken van je darmklachten, slechte slaap of futloosheid en vermoeidheid? De EMB-test kan hier meer inzicht in geven! Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) kan verschillende verstoringen of problemen in het lichaam energetisch aantonen.

Energetisch kunnen we vergelijken met WiFi. We voelen en zien WiFi niet, maar het is er wel. Zo is het met alles, alles bestaat uit energie! In je lichaam wordt alles energetisch opgeslagen. Ieder orgaan, cel of hormoon dat in balans of uit balans is, straalt bepaalde frequenties uit. Met de test kunnen we deze kleine frequenties meten.

Met een energetische test kunnen we daarom handig zien waar de afwijkingen, ofwel de disbalansen, zijn! Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) vormt daarom een perfecte basis om je gezondheid een boost te geven, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Een duidelijke prioriteitenlijst, zeg maar.

Hierdoor voel je je sneller fysiek beter en weten we ook hoe het staat met je stressniveaus, hormonen en andere zaken! Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van je klachten ligt, maar is ook duidelijk waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan je effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken. De EMB-test kun je zowel hier in Hoenderloo doen als volledig online.

Wat toont de EMB bloedtest aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.

Let op! Dit is dus geen reguliere bloedtest, geen letterlijke bloedwaarden en het vervang dus ook niet een regulier bloedonderzoek! 

 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten
 • Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.
 • pH balans (zuurtegraad van je lichaam
 • B12-status (word je B12 wel echt opgenomen in de cel?
 • Vitaminen panel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.
 • Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)
 • Mineralen panel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.
 • Vrije radicaal belasting
 • Spoorelementen panel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.
 • Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
 • Bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)
 • Voedselgevoeligheden (zoals gluten, kippenei, soja, koemelk etc.)

Het doel van de bloedtest:

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck.

Ontdek of de EMB-Test iets voor jou is!

Wat kost een EMB bloedtest?

De kosten bedragen €295,- (inclusief verzendkosten).

Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de bloedtest (zelf) (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de (online) bloedafname tijdens het intake consult, de analyse door het laboratorium, het uitwerken van het behandeladvies, het toelichten van de uitslag tijdens een vervolg consult en een vervolg consult na 6-8 weken.

Stap 1. Intake

Bestel hieronder het EMB Consult. Na bevestiging kun je direct een Intake Consult inplannen in mijn praktijk in Hoenderloo of online*. Van te voren ontvang je een digitale vragenlijst en de Braverman vragenlijst (naar wens in te vullen). Tijdens de (online) intake gaan we hier dieper op in en nemen we de EMB test af.


stap 2. Onderzoek

Met een klein prikje in je vinger vangen we een aantal druppels bloed op. Dit bloed sturen we op naar een laboratorium. Daar wordt het geanalyseerd op zowel reguliere als complementaire waardes.


Stap 3. Rapport

Na ongeveer 2-4 weken kun je een (online) vervolg consult inplannen om de resultaten door te nemen. Tijdens het wachten ontvang je alvast informatie met praktische tips om mee te experimenteren. Op basis van de uitslag ontvang je een persoonlijk stappenplan met praktische voeding- en supplement adviezen. Na 6 weken hebben we contactmoment over hoe het met je gaat.

Ontdek of de EMB-Test iets voor jou is!

*wanneer je online intake hebt ingepland, ontvang je vooraf het gesprek de EMB testkit thuis gestuurd. Tijdens online intake begeleid ik je met het afnemen van de EMB test.

Met Lenie krijg je niet alleen een behandelaar, maar ook een luisterend oor en een bron van heldere uitleg. Haar vermogen om te luisteren naar jouw verhaal, het te begrijpen en vervolgens duidelijk uit te leggen hoe ze je kan helpen, is echt bewonderenswaardig. Haar empathie en zorgzaamheid maken de ervaring nog waardevoller. Ik ben dankbaar voor haar begeleiding op mijn reis naar welzijn en zou haar aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een holistische benadering van gezondheid en ondersteuning.

– Lissete

Hi, ik ben Lenie

Hi, ik ben Lenie

Als ervaren orthomoleculair advieseur, voetreflexoloog en NEI-therapeut is het mijn missie om je te begeleiden naar een staat van innerlijke balans en welzijn. In mijn praktijk integreer ik deze verschillende disciplines om je te helpen op jouw reis naar gezondheid en welzijn.

Orthomoleculaire therapie richt zich op het optimaliseren van de gezondheid door middel van voeding en voedingssupplementen. Voetreflexologie maakt gebruik van de genezende kracht van aanraking en drukpunten om het lichaam in balans te brengen. NEI-therapie stelt ons in staat om diep door te dringen tot beperkende overtuigingen en ongewenste stress, waardoor we de vicieuze cirkel van zelfsabotage kunnen doorbreken.

Mijn unieke benadering is gericht op het creëren van verbinding tussen brein, hart en buik, omdat ik geloof dat echte balans ontstaat wanneer deze drie aspecten van ons wezen in harmonie zijn. Of je nu op zoek bent naar emotionele heling, fysieke gezondheid of spirituele groei, ik bied een ondersteunende en holistische aanpak die jou kan helpen je volledige potentieel te bereiken.

Met mijn liefdevolle begeleiding en multidisciplinaire benadering bied ik een veilige ruimte waarin jij kunt groeien, bloeien en jezelf kunt ontwikkelen. Samen werken we aan het transformeren van je innerlijke wereld, zodat je vanuit een plek van rust, zelfliefde en inspiratie kunt leven.

Wil je een afspraak maken?

Fantastisch dat je hebt besloten om met mij samen te werken om jouw klachten(en) aan te pakken!

Is dit jouw eerste keer?
Welkom bij jouw eerste concult! Wat geweldig dat je jezelf deze kans gunt. Alleen al door deze stap te zetten, breng je de energie van verandering in beweging.

Twijfel je nog over een van de trajecten?
Boek dan een gratis concult waarin we jouw klacht(en) kunt bespreken, al je vragen kunt stellen en samen kunnen we bekijken wat de beste volgende stap voor jou is.

Heb je andere vragen? Aarzel niet om mij een e-mail te sturen: leniestender3@gmail.com

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.