1 NEI transformatie sessie

1 NEI transformatie sessie

De eerste stap om jouw obstakel te doorbreken

De eerste stap om jouw obstakel te doorbreken

Heb je al geruime tijd te maken met een specifieke uitdaging? Een enkele NEI-therapiesessie kan de ideale oplossing bieden om dit efficiënt en blijvend te doorbreken. Het is ook een laagdrempelige manier om voor het eerst met mij samen te werken en te ervaren hoe eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.

Jouw specifieke uitdaging kan variëren, van beperkende overtuigingen tot traumatische ervaringen uit het verleden, specifieke angsten of fobieën, en zelfs allergieën of intoleranties. Met een enkele NEI-sessie kunnen we samen deze obstakels overwinnen en jouw welzijn bevorderen. Wil je meer weten over hoe NEI-therapie jou kan helpen bij het overwinnen van jouw specifieke uitdagingen? Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je de kracht van NEI-sessies ervaren en je overtuigingen herprogrammeren

Ervaar de kracht van NEI-sessies en herprogrammeer jouw overtuigingen

Heb je al van alles geprobeerd om jouw uitdaging te overwinnen, maar zonder succes? In een NEI-sessie gaan we samen aan de slag om jouw obstakel voorgoed te doorbreken. Het proces is eenvoudig en krachtig, en geeft je directe toegang tot je onderbewuste, waar je overtuigingen zijn opgeslagen én waar de sleutel tot blijvende verandering ligt.

Met NEI-therapie herschrijven we binnen enkele minuten je blokkades. Hierdoor voel je je meteen ontspannen en krijg je een positievere kijk op jezelf. Je hoeft niet naar je verleden te graven om te begrijpen waarom je die beperkende overtuiging hebt; je hoeft alleen te beslissen dat je nu wilt veranderen en wat je wél wilt ervaren. Hoewel een NEI-sessie gemiddeld langer dan 15 minuten kan duren, is het effect blijvend op een diep onderbewust niveau.

Na de sessie krijg je advies over hoe je de veranderingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd, kunt toepassen in je dagelijks leven. Dit helpt je om de positieve veranderingen te versterken en te blijven groeien op jouw pad naar welzijn.

“Na slechts één NEI-sessie merkte ik al een opmerkelijke verandering in mijn leven. Ik voelde me lichter, meer in balans en merkte direct een verschuiving in mijn denken en handelen. De therapeut creëerde een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen voor het proces. Ik ben verbaasd en dankbaar voor de impact die deze eerste sessie al heeft gehad, en ik kijk vol vertrouwen uit naar verdere groei en verandering.”

– Amélie

“Nadat ik aanvankelijk sceptisch was over NEI-therapie, ben ik aangenaam verrast door de positieve resultaten die ik heb ervaren na mijn eerste sessie. De therapeut heeft me op een respectvolle en begripvolle manier begeleid, waardoor ik me op mijn gemak voelde om mijn twijfels te delen. De sessie bracht een onverwachte innerlijke verschuiving teweeg en ik voelde me direct lichter en meer in balans. Mijn scepsis heeft plaatsgemaakt voor waardering, en ik kijk nu met vertrouwen uit naar verdere groei en ontwikkeling dankzij NEI-therapie.”

– Luna

1 NEI transformatie sessie

  • 1 NEI Transformatie sessie van 1,5 uur
  • Op locatie in Hoenderloo
  • Blijvende verandering vanuit de kern
  • Inverstering in jezelf:

€125,00

Hi, ik ben Lenie

Hi, ik ben Lenie

Als ervaren NEI-therapeut is het mijn missie om je te begeleiden bij het in lijn brengen van je innerlijke wereld met je diepste waarden en verlangens. Samen transformeren we beperkende overtuigingen en ongewenste stress op een krachtige en efficiënte manier, waardoor je de vicieuze cirkel van zelfsabotage doorbreekt en innerlijke rust, zelfliefde en inspiratie vindt.

Wanneer je innerlijke dialoog je vertelt dat je veilig bent, onvoorwaardelijk geliefd en geaccepteerd wordt, straal je die energie uit naar anderen en naar de wereld om je heen.

Echt geluk komt van binnenuit; het is je geest die je wereld creëert!

Klaar voor een grote verandering? Ontdek jouw mogelijkheden! Bekijk mijn aanbod hieronder of boek een gratis telefonische sessie om te ontdekken wat het beste bij jou past. Laten we samen jouw transformatiepad verkennen en de kracht van verandering omarmen!

De vijf elementen

Transformeer een thema
– [meest gekozen] –

Ontdek de kracht van NEI-therapie met onze unieke vijfelementenbehandeling! Deze holistische benadering, gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde, biedt diepgaande transformatie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ben jij klaar om balans en welzijn te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

Transformatie

Klaar voor een diepgaande transformatie op meerdere vlakken?

 

Dit programma is speciaal ontworpen voor jou als je worstelt op verschillende gebieden en écht toe bent aan significante groei, zowel innerlijk als uiterlijk. Ontdek hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontketenen en jouw volledige potentieel kunt benutten!

De eerste stap naar jouw transformatie

Fantastisch dat je hebt besloten om met mij samen te werken om jouw uitdaging(en) aan te pakken!

Is dit jouw eerste keer?
Welkom bij jouw eerste NEI-sessie! Wat geweldig dat je jezelf deze kans gunt. Alleen al door deze stap te zetten, breng je de energie van verandering in beweging.

Twijfel je nog over een van de trajecten?
Boek dan een gratis inzicht NEI-sessie waarin je jouw uitdaging(en) kunt bespreken, al je vragen kunt stellen en samen kunnen we bekijken wat de beste volgende stap voor jou is.

Heb je een vraag? Stuur me dan gerust eenmailtje:
leniestender3@gmail.com

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Maak een afspraak

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.