Nei Therapie2024-05-04T13:51:25+00:00

NEI Therapie

NEI Therapie

Het onderbewustzijn

Onthoudt alles, zelfs wat je zelf bent vergeten

 

Onthoudt alles, zelfs wat je zelf bent vergeten

Jouw onderbewustzijn stuurt 95% tot 99% van jouw gedrag aan. Alles wat je hebt geleerd, ervaren, gevoeld, gehoord of wat je is verteld, ligt opgeslagen in jouw onderbewuste brein. Slechts maximaal 5% van je handelen komt voort uit je bewuste brein, zoals redeneren, logica en wilskracht. Veranderingen aanbrengen vanuit je bewuste brein vergt dus veel inspanning, maar is vaak minder effectief.

Je onderbewustzijn onthoudt alles, zelfs wat je zelf bent vergeten. Vergelijk het met een harde schijf van een krachtige computer. Wanneer er iets op deze harde schijf wordt geactiveerd, zoals een vastgezette emotie, kan dit resulteren in mentale, fysieke of emotionele klachten.

Bij Life&Soul stemmen we af op jouw onderbewustzijn. Waarom voel je wat je voelt en reageer je zoals je reageert? Wat staat er op jouw interne harde schijf dat je belemmert in het hier en nu?

Aanbod Life&Soul

Wat hebben wij voor jou?

NEI – Neuro Emotionele Integratie

Bij Life&Soul staat jouw welzijn voorop. We begeleiden je graag op jouw reis naar emotionele, mentale en fysieke balans met onze unieke aanpak, gekruid met een vleugje lichtheid en een dosis warmte.

In onze praktijk maken we gebruik van NEI, wat staat voor Neuro Emotionele Integratie. Dit is een krachtige methode om diepgewortelde emoties en blokkades op te sporen en op te lossen. Met behulp van de biotensor, een energetisch meetinstrument, gaan we in gesprek met jouw onderbewustzijn om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen en aan te pakken.

Tijdens een NEI-sessie zit je comfortabel op een stoel terwijl we samen de onbewuste patronen en emoties verkennen. Er is geen noodzaak om eindeloos te praten of traumatische ervaringen opnieuw te beleven. De biotensor doet het werk voor jou, waardoor we snel en effectief tot de kern van jouw uitdagingen kunnen komen.

NEI helpt om emotionele bagage los te laten, zelfbewustzijn te vergroten en beter om te gaan met stress, angst en andere emotionele obstakels. Met slechts een paar sessies kun je al merkbare verbeteringen ervaren en jouw balans herstellen.

Wil jij ook op weg naar een leven in balans? Neem dan vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap op jouw pad naar welzijn en groei.

Bevrijd jezelf van Belemmerende Overtuigingen met NEI-Therapie

Voel je dat je vastloopt op verschillende vlakken in je leven? Misschien ben je bekend met een of meer van deze uitdagingen:

 • Constant streven naar perfectie, wat leidt tot hoge verwachtingen en zelfkritiek.
 • Angst om te falen, waardoor je jezelf blokkeert in het nemen van nieuwe stappen.
 • Een negatief zelfbeeld dat je zelfvertrouwen ondermijnt en je tegenhoudt om je volledige potentieel te benutten.
 • Gebrek aan zelfvertrouwen, waardoor je twijfelt aan je eigen kunnen en moeite hebt met het nemen van beslissingen.
 • Het gevoel van vervreemding van jezelf, alsof je niet meer weet wie je echt bent en wat je wilt in het leven.
 • Overweldigd zijn door werkstress of zelfs het ervaren van symptomen van burn-out, zoals vermoeidheid en emotionele uitputting.
 • Negatieve gedachten die je constant achtervolgen en je geluk en welzijn belemmeren.
 • Onbewuste zelfsabotagepatronen die je succes en geluk in de weg staan.
 • Chronische stress die je fysieke en mentale gezondheid aantast.
 • Het gevoel van ontoereikendheid en nooit goed genoeg zijn, hoe hard je ook je best doet.
 • Traumatische ervaringen die diepe emotionele wonden hebben achtergelaten en je vermogen om volledig te leven belemmeren.
 • Moreel trauma dat ontstaat uit situaties waarin je ethische grenzen worden overschreden, waardoor innerlijke conflicten en emotionele pijn ontstaan.

Als een van deze uitdagingen bekend voorkomt, ben je zeker niet alleen. Het goede nieuws is dat er een krachtige oplossing is om deze belemmerende overtuigingen te doorbreken en positieve veranderingen te creëren: NEI-Therapie. Door samen te werken, kunnen we de diepgewortelde overtuigingen die je tegenhouden, identificeren, transformeren en loslaten, zodat je leven weer in een natuurlijke stroom komt.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven vol vitaliteit, vreugde en voldoening? Laten we samen aan de slag gaan met NEI-Therapie en jouw innerlijke kracht weer herstellen.

Waar kan een consult bij helpen?

Je zit niet lekker in je vel

Je hebt (onbegrepen) lichamelijke klachten, weinig energie, angsten, hormoonschommelingen, moeite je ruimte in te nemen, allergieën, overspoelende emoties waar je graag vanaf wilt

Persoonlijke Ontwikkeling

Al een tijdje voel je dat je keuzes hebt te maken, zakelijk of privé, echter lukt het je maar niet de knoop door te hakken. Je twijfelt of je wel helder voelt en blijft vasthangen in gedachte cirkeltjes.

Kinderwens en Miskraam

Wil je op emotioneel gebied onderzoeken wat (het voldragen van) een zwangerschap in de weg staat?

Het is heel frustrerend als jullie zwanger willen worden en iedere maand weer die teleurstelling moeten verwerken. In 20% procent van de gevallen blijft de oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap onbekend, dat wil zeggen dat er medisch gezien geen verklaring is voor het probleem. De blik vanuit het emotioneel perspectief blijft dan vaak onbesproken, terwijl er sprake kan zijn vanuit een emotionele blokkade. Tijdens het consult onderzoeken we welke emoties een blokkade kunnen vormen, en wat hier de onderliggende oorzaak van is. We kunnen deze vastzittende emoties losmaken en verwerken, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen.

Ook bij een miskraam kunnen we kijken wat jullie kindje nodig heeft om de sprong (opnieuw) te wagen.

Ten einde raad

Je komt niet verder in het medische of “normale” circuit.

Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen. Je bent naar de huisarts geweest maar die kan niks (meer) voor je betekenen.

Of je hebt bijvoorbeeld al talloze sessies gehad bij een psychologen maar je komt niet tot de kern. Je voelt dat er iets in je zit wat je belemmert maar je komt er niet bij omdat het heel diep verstopt zit.

Je business stroomt niet

Waar je dacht dat je vrij en flexibel zou zijn binnen je eigen bedrijf, stagneert het aan alle kanten. Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd! Er zit te weinig beweging in en het gewenste resultaat blijft uit.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je bedrijf erg lekker gaat maar je het zelf mentaal niet bijhoudt en er bepaalde belemmerende overtuigingen of emoties in de weg zitten.

Ook kan een consult enorm helpend zijn bij het maken van keuzes, zowel binnen je bedrijf als daarbuiten.

(Slaap)problemen bij kinderen

Waar je dacht dat je vrij en flexibel zou zijn binnen je eigen bedrijf, stagneert het aan alle kanten. Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd! Er zit te weinig beweging in en het gewenste resultaat blijft uit.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je bedrijf erg lekker gaat maar je het zelf mentaal niet bijhoudt en er bepaalde belemmerende overtuigingen of emoties in de weg zitten.

Ook kan een consult enorm helpend zijn bij het maken van keuzes, zowel binnen je bedrijf als daarbuiten.

Relatieproblemen

Neem jij je keer op keer voor het anders te doen in bepaalde relatie(s), maar val jij telkens weer terug in jouw oude patroon. Samen kijken we wat jou in de weg staat om blijvend verandering door te voeren.

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap gieren de hormonen door je lijf. En ook als moeder maak je een proces door met verschillende gedachten en gevoelens. De baby in jouw buik is een bewuste baby, iedere emotie die jij ervaart wordt opgeslagen in het celgeheugen van de baby. Het is dus prettig al vroeg verbinding te leggen met je baby. Tijdens een zwangerschapsconsult werken we aan emotionele blokkades bij zowel de moeder als het kind. Het is ook mogelijk dit samen met je partner te doen.

Ook bij zwangerschapsklachten zoals bekkenklachten, misselijkheid, slapeloosheid, je baby in stuitligging, angsten

Navigeer door emoties, vind innerlijke rust; NEI, de sleutel tot emotionele groei en heling.

NEI therapie

Veelgestelde Vragen

Als je luistert naar de fluisteringen van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen2024-05-04T13:42:08+00:00

Luister jij naar de signalen die je lichaam je geeft?

Vaak negeren we de signalen die ons lichaam ons stuurt. We stoppen er een pilletje in, klagen niet en gaan gewoon door. Op deze manier bestrijden we alleen de symptomen, maar lossen we de werkelijke oorzaak van de klacht niet op.

Met NEI gaan we op zoek naar de oorsprong van je klacht, zodat symptoombestrijding niet langer nodig is. We luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen en pakken de bron van de klacht aan, waardoor je blijvende verlichting kunt ervaren.

Een emotie duurt eigenlijk ‘maar’ 90 seconden2024-05-04T13:39:48+00:00

Ouders zeggen vaak: “Er is niets aan de hand, het viel wel mee, het is al voorbij”, om hun kind gerust te stellen. Maar op deze manier krijgt het kind niet de kans om de emotie volledig te ervaren en te verwerken. In plaats daarvan kan de emotie zich juist vastzetten in het lichaam van het kind, wat op termijn tot klachten kan leiden.

Geef je kind dus de ruimte om te voelen wat het voelt. Moedig het aan om te huilen, boos te zijn of te uiten wat het nodig heeft. Door de emotie volledig toe te laten, kan je kind het beter verwerken en loslaten.

Ook voor jezelf is het belangrijk om je emoties toe te laten. In veel gezinnen wordt er weinig over emoties gesproken. Uitspraken als “Echte mannen huilen niet” of “Niet lullen maar poetsen” klinken misschien stoer, maar kunnen op den duur problematisch zijn. Het is oké om te voelen en te uiten wat je doormaakt.

Je lichaam onthoudt wat je zelf vaak bent vergeten2024-05-04T13:37:19+00:00

We hebben allemaal wel eens gehoord van de uitspraak “Tijd heelt alle wonden”. Maar is dat echt zo? Wordt de emotie na verloop van tijd echt verwerkt, of vinden we simpelweg manieren om ermee om te gaan?

Als de emotie niet volledig verwerkt is door zowel je linker- als rechterhersenhelft, kan deze zich vastzetten in je systeem. Dit kan leiden tot diverse klachten. Pas wanneer we deze emotie opsporen en loskoppelen, kan de “wond” beginnen te helen.

Wil je de emotionele ballast van het verleden loslaten en jezelf weer in balans brengen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe NEI-therapie je kan helpen om emotionele blokkades te doorbreken en innerlijke rust te vinden.

Werken jouw hersenhelften goed samen?2024-05-04T13:35:11+00:00

Het samenspel tussen je rechter- en linkerhersenhelft is cruciaal. Rechts staat voor intuïtie en gevoel, terwijl links zich bezighoudt met logica en begrip.

Emoties die je rechterhersenhelft voelt maar je linkerhersenhelft niet begrijpt, kunnen zich vastzetten in je lichaam, vaak in het celgeheugen van organen. Dit kan zich uiten in bekende uitdrukkingen zoals “iets op je lever hebben”, “een knoop in je maag voelen” of “je gal spuwen”.

Met NEI-therapie lokaliseren we deze emotionele blokkades en faciliteren we de verwerking van deze emoties. Door de emoties helder te benoemen en te begrijpen, wordt de verbinding tussen beide hersenhelften hersteld. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd en kan het aan de slag gaan met het herstelproces.

Wil je ook de balans herstellen tussen je gevoel en je verstand? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe NEI-therapie jou kan helpen om emotionele blokkades los te laten en weer in evenwicht te komen.

Hoe verloopt een NEI-sessie?2024-05-02T17:52:09+00:00

Je hebt hierboven al wat meer details kunnen lezen, maar hier is het nog even kort samengevat:

 1. Identificatie van het Probleem of Doel: We beginnen met het bespreken van het probleem waar je tegenaan loopt of het doel dat je wilt bereiken maar waar je maar niet lijkt te komen.
 2. Op zoek naar Belemmerende Overtuigingen: Samen gaan we op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. Vervolgens formuleer je een mooie doelovertuiging – wat wil je wél geloven?
 3. Testen van de Doelovertuiging met de Biotensor: We gebruiken de Biotensor om te testen of de doelovertuiging al wordt geloofd op het onderbewuste niveau.
 4. Het Balans Proces: Als de doelovertuiging nog niet wordt geloofd, begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor sla je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten op in je onderbewuste.
 5. Actieplan: Tot slot maken we een actieplan om de tijdens de sessie geïntegreerde overtuigingen in de praktijk te brengen.

Dit actieplan is als het hebben van een kaartje voor de bus: het geeft je de mogelijkheid om je doel te bereiken, maar alleen als je daadwerkelijk op de bus stapt – oftewel actie onderneemt – zal je je doel bereiken. Jouw nieuwe overtuigingen zullen ervoor zorgen dat dit proces een stuk makkelijker zal gaan.

Worden NEI-sessies vergoed vanuit de zorgverzekering?2024-05-02T13:56:37+00:00

NEI-sessies vallen onder de particuliere sector en worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Echter, wanneer je ervoor kiest om in jezelf te investeren en een traject volgt dat echt bij jou past, heb je al de belangrijkste stap gezet. Je gaat krachtig dit traject in en haalt er ontzettend veel uit! Zie het als een investering in een mooi en ontspannen leven, zowel op het werk als privé.

Het is ook mogelijk om je werkgever te vragen het traject te vergoeden. Dit is heel gebruikelijk wanneer je op het werkgebied worstelt met een probleem. Jouw werkgever wil immers ook dat zijn werknemers gelukkig zijn en optimaal functioneren.

Hoeveel consulten zijn er nodig?2024-05-02T13:53:46+00:00

De duur en het aantal NEI-sessies variëren sterk van persoon tot persoon. Voor sommigen kan één consult al heel helpend zijn, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben. Dit hangt af van de specifieke hulpvraag, de intensiteit van het thema en de omvang van het ‘rugzakje’.

Het is belangrijk om flexibel te zijn en de tijd te nemen die nodig is om echt aan de kern van het probleem te werken en blijvende veranderingen te bewerkstelligen.

Is NEI geschikt voor baby’s en kinderen?2024-05-02T13:50:22+00:00

Absoluut! NEI-therapie is zeer geschikt voor kinderen. Baby’s en kinderen staan van nature veel meer open voor energiewerk en reageren vaak heel goed op NEI. Bovendien is het mogelijk om een sessie op afstand te doen, waarbij ik werk via een foto.

Hele Brein Staat2024-05-02T13:49:07+00:00

NEI-therapie richt zich op het creëren van balans en optimalisatie tussen beide hersenhelften. Door dit te doen, activeert NEI-therapie beide hersenhelften, vergelijkbaar met wat je ziet bij ervaren yogi’s. Deze balans, ook wel de “Hele Brein Staat” genoemd, is gunstig voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Hierdoor worden nieuwe overtuigingen op een effectieve manier opgeslagen in het onderbewuste brein, wat kan helpen bij het bereiken van gewenste doelen en het omgaan met uitdagingen.

 

Voor wie is NEI-therapie geschikt?2024-05-02T13:37:03+00:00

NEI-therapie is geschikt voor alle vrouwen die de regie over hun eigen leven willen herpakken. Vrouwen die vastberaden zijn om hun belemmeringen onder ogen te zien en deze te overwinnen. Vervolgens zijn ze ook bereid concrete stappen te zetten om met hun nieuwe potentieel aan de slag te gaan.

In NEI-therapie draait het om wat je wél wilt bereiken. We spenderen geen eindeloze tijd aan het analyseren van wat je niet wilt en waar het vandaan komt. Natuurlijk is er ruimte om te delen wat je dwarszit, maar we blijven niet hangen in het verleden. Je komt bij mij om vooruitgang te boeken, niet om stil te blijven staan.

Het is belangrijk dat je openstaat voor de methode, maar als je tot hier hebt gelezen, lijkt me dat wel het geval 😉.

“Na slechts één NEI-sessie merkte ik al een opmerkelijke verandering in mijn leven. Ik voelde me lichter, meer in balans en merkte direct een verschuiving in mijn denken en handelen. De therapeut creëerde een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen voor het proces. Ik ben verbaasd en dankbaar voor de impact die deze eerste sessie al heeft gehad, en ik kijk vol vertrouwen uit naar verdere groei en verandering.”

– Amélie

“Nadat ik aanvankelijk sceptisch was over NEI-therapie, ben ik aangenaam verrast door de positieve resultaten die ik heb ervaren na mijn eerste sessie. De therapeut heeft me op een respectvolle en begripvolle manier begeleid, waardoor ik me op mijn gemak voelde om mijn twijfels te delen. De sessie bracht een onverwachte innerlijke verschuiving teweeg en ik voelde me direct lichter en meer in balans. Mijn scepsis heeft plaatsgemaakt voor waardering, en ik kijk nu met vertrouwen uit naar verdere groei en ontwikkeling dankzij NEI-therapie.”

– Luna

1 NEI sessie

De eerste stap om jouw obstakel te doorbreken

Heb je al geruime tijd te maken met een specifieke uitdaging? Een enkele NEI-therapiesessie kan de ideale oplossing bieden om dit efficiënt en blijvend te doorbreken. Het is ook een laagdrempelige manier om voor het eerst met mij samen te werken en te ervaren hoe eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.

De vijf elementen

Transformeer een thema
– [meest gekozen] –

Ontdek de kracht van NEI-therapie met onze unieke vijfelementenbehandeling! Deze holistische benadering, gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde, biedt diepgaande transformatie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ben jij klaar om balans en welzijn te ervaren?

Transformatie

Klaar voor een diepgaande transformatie op meerdere vlakken?

Dit programma is speciaal ontworpen voor jou als je worstelt op verschillende gebieden en écht toe bent aan significante groei, zowel innerlijk als uiterlijk. Ontdek hoe je jouw innerlijke kracht kunt ontketenen en jouw volledige potentieel kunt benutten!

Heb je een vraag?

Neem contact met me op via het onderstaande contactformulier en ik naam zo snel mogelijk contact met je op.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Ontdek je innerlijke kracht en omarm jouw weg naar zelfliefde!

 

 • 06 20539113

 • Dinsdag:        9:00 – 17:00
  Woensdag:    9:00 – 17:00
  Donderdag :  9:00 – 17:00

Ga naar de bovenkant