Hier is een overzicht van het proces:

Stap 1: Kies een geschikt moment in onze agenda voor jouw darmonderzoek met consult, zowel online als live.

Stap 2: Na het vastleggen van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail met toegang tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je krijgt een online vragenlijst toegestuurd met vragen over jouw voedingspatroon, spijsvertering, darmen, slaap, stress, enz.

Stap 4: Vul de vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Binnen 2-3 werkdagen ontvang je de testset voor het darmonderzoek na aankoop.

Stap 6: Volg thuis de instructies die in de testset worden verstrekt en stuur deze terug naar het laboratorium.

Stap 7: De uitslag ontvangen van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 8: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor. Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 9: Op het moment dat jij jouw eerste consult hebt (1,5 u) vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de uitslag besproken wordt en er een op maat gemaakt plan wordt gegeven.

Stap 10: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en/of supplementen kan verbeteren.

Stap 11: Na het gesprek ontvang je jouw advies en uitslag ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 12: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.