Tijdens het eerste consult vul je een intake-formulier in dat we vervolgens samen doornemen. Zodoende krijg ik een goed inzicht in de klachten die je hebt. Daar stem ik samen met jou mijn behandeling op af.

De bodyscan

Elke sessie begint met een moment van rust zodat je tot jezelf kunt komen. Daar leent de bodyscan zich goed voor. Bij de bodyscan richt je namelijk je aandacht op je lichaam, op hoe je je voelt, vanaf je tenen tot aan je kruin. Dit is een prettige manier om de wereld buiten te sluiten en los te laten en je lichaam te laten ontspannen. De warmte van de behandeltafel helpt daar ook bij, en zorgt ervoor dat de massage dieper doorwerkt.

De VoetreflexPlusTM-behandeling

Voor een ontspanningsmassage hoef je geen klachten te hebben.
Heb je wel klachten, dan overleggen we samen welke behandeling het best aansluit bij die klachten. Voetreflexologie is aangenaam en zeker niet pijnlijk. Mocht een bepaald punt gevoelig zijn, geef dat dan aan. Dan kunnen we kijken waarmee dat punt correspondeert en wat dat eventueel wil zeggen.

Tijdens de vervolgafspraak bespreken we je ervaringen sinds je vorige behandeling. Aan de hand daarvan pas ik indien nodig de behandeling aan.

Voor een VoetreflexPlusTM-therapie kun je zo terecht, een verwijsbrief van de huisarts is dus niet nodig.