Je hebt hierboven al wat meer details kunnen lezen, maar hier is het nog even kort samengevat:

  1. Identificatie van het Probleem of Doel: We beginnen met het bespreken van het probleem waar je tegenaan loopt of het doel dat je wilt bereiken maar waar je maar niet lijkt te komen.
  2. Op zoek naar Belemmerende Overtuigingen: Samen gaan we op zoek naar de onbewuste belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. Vervolgens formuleer je een mooie doelovertuiging – wat wil je wél geloven?
  3. Testen van de Doelovertuiging met de Biotensor: We gebruiken de Biotensor om te testen of de doelovertuiging al wordt geloofd op het onderbewuste niveau.
  4. Het Balans Proces: Als de doelovertuiging nog niet wordt geloofd, begeleid ik je stap voor stap door het “Balans” proces. Hierdoor sla je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten op in je onderbewuste.
  5. Actieplan: Tot slot maken we een actieplan om de tijdens de sessie geïntegreerde overtuigingen in de praktijk te brengen.

Dit actieplan is als het hebben van een kaartje voor de bus: het geeft je de mogelijkheid om je doel te bereiken, maar alleen als je daadwerkelijk op de bus stapt – oftewel actie onderneemt – zal je je doel bereiken. Jouw nieuwe overtuigingen zullen ervoor zorgen dat dit proces een stuk makkelijker zal gaan.